Preotul care consideră că femeile violate trebuie să facă pușcărie lovește din nou: Sexul e permis în post dacă vrea soțul

marți, 30 aprilie 2024, 09:51
1 MIN
 Preotul care consideră că femeile violate trebuie să facă pușcărie lovește din nou: Sexul e permis în post dacă vrea soțul

Femeile violate au partea lor de vină și ar trebui să facă pușcărie, a afirmat recent preotul Nicolae Tănase, iscând reacții, inclusiv la nivel politic. Declarația a fost sancționată și de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Nu sunt singurele declarații halucinante. Sexul în post, dacă vor bărbații, e permis, a mai spus preotul.

De-a lungul timpului, preotul și-a exprimat diverse opinii ferme: Occidentul ne omoară copiii, bogații omoară copiii, bătaia copiilor ar putea fi educativă, femeile trebuie să fie supuse și gospodine.

În mod repetat înfierează medicii care fac avorturi, numindu-i „criminali în serie”. Are și medicale: ecografiile pot omorî copiii. Ba chiar și soluții: a descoperit „leacul contra ADHD”.

Părintele Nicolae Tănase este preot în satul Valea Plopului din 1979. Este căsătorit și are șase copii.

După 1989, a devenit un vocal militant anti-avort. Este cunoscut în special pentru înființarea Asociației Pro-Vita în 1994 și pentru construirea Centrului Social „Pro-Vita pentru născuţi şi nenăscuţi”.

Acesta oferă adăpost orfanilor și copiilor străzii și are grijă de tinerele însărcinate care vor să avorteze. Citește articolul complet pe defapt.ro.

Comentarii